Ηλεκτρικοί λέβητες

  • Προϊόντα
  • >
  • Θέρμανση

Οι επίτοιχος ηλεκτρικος λέβητας είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα θερμοκρασίας και μικρό κόστος λειτουργίας.

Χάρη στην ρυθμιζόμενη θερμοκρασία λειτουργίας (50°C ή 80°C) είναι ιδανικός για συστήματα θέρμανσης με θερμαντικά σώματα ή ενδοδαπέδια θέρμανση. Ενεργοποιείται σε στάδια για μεγαλύτερη οικονομία και λειτουργεί στη μέγιστη ισχύ μόνο όταν αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο.

Έχει αθόρυβη λειτουργία και δεν εκπέμπει ρύπους, οσμές και καυσαέρια.

Χάρη στις μικρές διαστάσεις και το μοντέρνο σχεδιασμό του, παρέχει την ελευθερία εγκατάστασης σχεδόν σε κάθε χώρο, ακόμα και μέσα στο σπίτι, χωρίς τους περιορισμούς και το κόστος λεβητοστάσιου, δεξαμενής καυσίμου, καμινάδας και εξαερισμού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης. Αποτελεί την ιδανική λύση για πλήρη απαλλαγή από το πετρέλαιο σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, γραφεία και καταστήματα.

Μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα και γρήγορα το λέβητα πετρελαίου σε υπάρχοντα συστήματα.

Είναι ιδανικός για αυτονόμηση διαμερισμάτων καθώς και για θέρμανση διαμερισμάτων σε παλιές πολυκατοικίες χωρίς λεβητοστάσιο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ειδικές εφαρμογές όπως για αντικατάσταση ή συμπλήρωση συστημάτων θέρμανσης με ενεργειακό τζάκι, λέβητα ξύλου - βιομάζας ή για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική πηγή για την αύξηση της θερμοκρασίας του νερού σε συστήματα με αντλίες θερμότητας ή σε συστήματα ηλιακής υποστήριξης θέρμανσης.Πηγή: https://www.applimo.gr/Ilektrikoi_levites.html